Despre noi

O mica introducere

Cateva cuvinte despre noi

      Infiintata in anul 1994 in Slatina, judetul Olt, ADMIRA SRL este inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J28/1088/1994 si are Codul de Inregistrare Fiscala RO 6443694.       

      Este societate comerciala cu capital integral romanesc.  

      Inca din 1996 firma ADMIRA SRL ca reprezentant in Romania al firmei germane NEOTECHNIK GmbH – Bielefeld, producator si furnizor de sisteme si echipamente de desprafuire a aerului in industrie, a vizitat impreuna cu specialistii germani zeci si zeci de poluatori industriali din toata tara care au solicitat si primit oferte complete de sisteme de desprafuire a aerului.

0
Experienta
0 %
Clienti satisfacuti
0 %
Profesionalism

Ce oferim?

Servicii ADMIRA S.R.L.

Saci filtranti

Sacii filtranți sunt cilindrici, plați sau construcții speciale (in funcție de solicitarea clientului). Ei sunt folosiți in funcție de temperatura, de mediul de utilizare si de tipul materialului de filtrat.

Cosuri pentru saci filtranti (schelete metalice pentru saci filtranti)

Va oferim cosuri metalice din import pentru sustinerea sacilor filtranti in pozitia optima de functionare.

Cartuse filtrante

Materialul utilizat poate fi otel carbon cu diverse tratamente (natur, decapat si pasivizat, vopsire in camp elecrostatic, pre-galvanizare, etc.) sau inox.

O mica introducere

Cateva cuvinte despre noi

Incepand din anul 2004, ADMIRA SRL, produce si comercializeaza saci fitranti pentru instalatiile de depoluare a aerului si fluidelor in industrie, pentru orice tip de instalatie.

      Materialele filtrante utilizate sunt din import U.E., de la cele mai consacrate firme in domeniu, drept pentru care putem garanta produsele noastre in orice aplicatie. Firma dispune de masini speciale de cusut, termosudura si confectionat accesorii si de un personal calificat si experimentat.

     Pentru acoperirea completa a necesarului de elemente filtrante existente in sistemele industriale de desprafuire putem oferi  si cartuse filtrante – pentru orice aplicatie, de provenienta U.E.

    Oferim de asemenea cosuri (schelete metalice) pentru saci filtranti.
    Deservirea clientilor nostri se face cu daruire si promptitudine.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati